dimarts, 2 de març del 2010

OLusitano


El barri del Poblenou de Barcelona es va transformant poc i hi apareixen locals xulos que et permeten gaudir d'un espai tranquil i modern. Us volia presentar el OLusitano, està situat al Carrer Castanys 23, davant del Mercat de la Unió en ple casc antic del Poblenou. Tots els seus productes son portuguesos tant de gastronomia com d'artesania.

S'hi pot venir a esmorzar on hi tenen un cafè de qualitat i que el presenten amb una branqueta de canyella que li dona un gust delicat o bé es pot venir a fer un mos, dolç o salat, i acompanyar-lo amb una copa de vi i cervesa portuguesa. L'espai de vi també és botiga i si voleu tastar un vi blanc fresc no us perdeu els seu Vinho Verde i si per contra busqueu un vi licorós no dubteu en demanar un Porto. Fan menjar típic portuguès però és amb reserva prèvia.

Desde fa un temps tenen un apartat gourmet, que també distribueixen i començareu a trobar en els millors restaurants de Barcelona, com son les melmelades, olis o xoriços! Si voleu també podeu venir-hi a veure espectacles de Fado o música brasilenya així com teatre en viu. Tot això i més ho podeu veure a la seva web http://www.olusitano.com/ o millor si els veniu a veure al seu local.

No penseu que hi tinc comissió, eh! És veritat que son amics meus però us ho recomano perquè val la pena. Aquí teniu una foto de l'última vegada que hi he anat i estava amb la meva estimada Irene (mua!) prenent una degustació de 3 formatges + copa de vi que feien. Si algú hi va que em digui si li ha agradat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada